Kaubojima HRS za zlato u Njemačkoj nudi najveće premije u povijesti reprezentacije

Kaubojima HRS za zlato u Njemačkoj nudi najveće premije u povijesti reprezentacije

Hrvatska na SP ima zlato iz 2003. godine, srebra 1995., 2005. i 2009. te broncu 2013. godine

Hrvatska rukometna reprezentacija u očima većine stručnjaka nije u užem krugu favorita za medalje na Svjetskom prvenstvu u Danskoj i Njemačkoj, ali našim dečkima motiva zasigurno neće nedostajati.

Hrvatski rukometni savez odlučio je povećati premije za Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj. U povijesti hrvatske nacionalne selekcije premije nisu bile veće.

“Odlučili smo da uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimuliramo naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu. Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza. Tako će premija za prvo mjesto biti 450.000 eura u bruto iznosu, srebro ćemo nagraditi s 300.000 eura, te broncu s 200.000 eura. Četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu donijet će nagradu od 100.000 eura, a plasmani na peto, šesto ili sedmo mjesto vrijede 50.000 eura” – rekao je odluku čelništva HRS-a, predsjednik Tomislav Grahovac.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.