Kazna UEFA-e ne stiže prije uzvrata: Hajduk dočekuje Everton na punom Poljudu!

Kazna UEFA-e ne stiže prije uzvrata: Hajduk dočekuje Everton na punom Poljudu!

Hajduk je saznao odlične vijesti iz UEFA-e, koja je objavila kako će zatražiti dodatno očitovanje od Hajduka zbog nereda njihovih navijača na Goodison Parku u prvoj utakmici play-offa Europa Lige. Podsjetimo, tada su navijači Hajduka sramotno reagirali na provokacije engleskih navijača i sukobili su se s redarima, dok su i oštetili tribine Goodisona čupajući stolice.

Hajduk za dodatno očitovanje ima zadan rok od šest dana, pa će ga Splićani sigurno maksimalno iskoristiti kako kazma UEFE-a ne bi stigla uoči dvoboja s Evertonom. Rok za dostavljanje očitovanja je srijeda, a Hajduk i Everton će svoju utakmicu odigrati u četvrtak, pa je potpuno jasno kako će unaprijed prodani Poljud dočekati svoje ljubimce u europskom dvoboju sa respektabilnim premierligašem.

Također, Hajduk će uprihoditi milijunsku zaradu od prodaje ulaznica, no nakon utakmice se očekuje odluka UEFA-e koja će tu zaradu bitno smanjiti budući da se očekuje teška novčana kazna za Hajduk, a još uvijek je otvorena mogućnost igranja europskih utakmica bez publike. Navedeno bi se moglo dogoditi već u skupinama Europa Lige ukoliko Hajduk prođe Everton, a ako engleska ekipa potvrdi prolaz u drugoj utakmici kazna će se prenijeti na sljedeću sezonu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.