Kek: “Svaka je utakmica teška dok te love na vrhu”

Kek: “Svaka je utakmica teška dok te love na vrhu”

Matjaž Kek i Matej Mitrović najavljuju nedjeljnu utakmicu Rijeke i Splita...

Vodeća momčad hrvatskog prvenstva u nedjelju na svojoj Rujevici očekuje još jedan u nizu ‘velikih derbija’, ovoga puta s druge strane terena izabranicima Matjaža Keka stat će ekipa RNK Splita.

“U prošlom su kolu pobijedili Dinamo, podižu igru iz utakmice u utakmicu i sigurno se neće doći braniti. No, mi se moramo postaviti kao uvijek te uzeti nova tri boda”, kratko je prokomentirao Matej Mitrović.

Novinarima se obratio i strateg bijelih Matjaž Kek. “Bilo bi neodgovorno kad bih u najavi utakmice protiv Splita komentirao neke stvari za koje mislim da sam bio dovoljno iskren. Bilo bi nekorektno od kluba i igrača kad bih razvijao neku daljnju teoriju”, osvrnuo se na nedavne napise kako je za njegove usluge zainteresiran grčki Panathinaikos.

“Čeka nas derbi protiv ekipe koja je s novim trenerom ušla u seriju pobjeda. Dovoljno govori i trijumf protiv Dinama. Radi se o iskusnoj ekipi, koja se dobro posložila i zna se kvalitetno braniti te igrati prema naprijed. Čeka nas jedna teška utakmica, no to je uostalom svaka dok te love na vrhu. Još jedan susret koji će pokazati kako se s time nosimo”, zaključio je slovenski stručnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.