Kek: “Na Poljudu se pokaže tko ima muda, a na kraju je najbitnije da se izbori Europa“

Kek: “Na Poljudu se pokaže tko ima muda, a na kraju je najbitnije da se izbori Europa“

Pročitajte razmišljanja slovenskog trenera nakon Jadranskog derbija.

Nakon remija između Hajduka i Rijeke, trener Riječana Matjaž Kek nije bio pretjerano zadovoljan.

“Bilo je tvrdo i agresivno, kao uostalom i puno prethodnih derbija. Lošim dodavanjima smo sami sebi stvorili probleme, a u drugom dijelu smo nakon gola imali i meč loptu. Znao sam da je teško zadržati agresivnost jer su neki igrači prvi put igrali ovdje. Što se tiče mog niza nepobjedivosti, smatram da je to bezveze jer nisam samo ja Rijeka. Volim doći ovamo jer mi je to izazov i ovdje se vidi ima li igrač muda te može li se nositi s pritiskom“, izjavio je trener Riječana.

Osvrnuo se i na sami rezultat, koji je, kako kaže, mogao biti bolji:

“Možemo živjeti s njim, no ako želimo nešto više napraviti u Europi onda moramo igrati brzo, bez vremena primi, sačekaj, pogledaj oko sebe. Puno je bodova u igri i svejedno mi je kako će se situacija rasplesti, jedino što je važno je ući u Europu“, izjavio je Slovenac pa se za kraj dotaknuo i derbi susreta u polufinalu Kupa protiv Dinama:

“Pred igrače ću postavit cilj da odemo tamo i odigramo hrabro te da pokušamo pobijediti. Čolak je out, no vraća se Leovac. Dinamo je favorit, no u Kupu su iznenađenja uvijek moguća“, zaključio je Kek.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.