Kek najavio odlazak iz Rijeke ako Mišković napusti klub!

Kek najavio odlazak iz Rijeke ako Mišković napusti klub!

Na presici bi trebalo biti govora i o kupnji Rijeke jer je Mišković prije dva tjedna najavio da želi otkupiti klub od Gabrielea Volpija.

U utorak u podne Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, imat će press konferenciju na kojoj će govoriti o situaciji u klubu s Rujevice, kao i o hrvatskom nogometu.

Naravno, svi očekuju Miškovićevu odluku po pitanju podrške jednom od kandidata za predsjednika HNS-a. Podsjećamo, u igri su Davor Šuker, aktualni predsjednik HNS-a, i njegov protukandidat Dario Šimić. Na posljednjoj prvenstvenoj utakmici Rijeke (poraz na Rujevici od Hajduka 2:1) Armada mu je navijanjem sugerirala da se ne opredijeli za Šukera.

Na presici bi trebalo biti govora i o kupnji Rijeke jer je Mišković prije dva tjedna najavio da želi otkupiti klub od Gabrielea Volpija. Međutim, postoji i mogućnost da se danas Mišković oprosti od Rijeke i ode iz kluba.

Zbog takvog potencijalnog scenarija oglasio se i trener Rijeke Matjaž Kek.

“U ovoj situaciji najviše će izgubiti klub. Rijeka nije klub, Rijeka je religija ove regije”, rekao je Kek, a za Novi list je izjavio: “Ako Mišković ode, ja sigurno više neću biti trener”.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.