Kek: “Naša je velika želja i cilj da s tri boda ostanemo u vrhu”

Kek: “Naša je velika želja i cilj da s tri boda ostanemo u vrhu”

Matjaž Kek uoči Rijekine prvenstvene utakmice protiv Slaven Belupa...

Momčad Rijeke u nedjelju će na svojoj Rujevici odigrati posljednju ovogodišnju domaću prvenstvenu utakmicu, a drugoplasiranoj momčadi Prve HNL sučelit će se sedmoplasirani Slaven Belupo.

“Naša je velika želja i cilj da s tri boda ostanemo u vrhu i zadovoljimo svoje želje. Slaven je ozbiljan protivnik, kojega do sada nismo pobijedili, što nam predstavlja i dodatan motiv da napokon dođemo do sva tri boda. Respektiramo protivnika, ali svojom igrom i angažmanom nastojat ćemo doći do cilja. Nijedna utakmica nije laka, pa tako ni sada ne očekujem lagan posao. Očekujem pomoć i podršku s tribine te našu dobru prezentaciju na terenu. Odlično smo trenirali i u ogled trebamo ući s mnogo samopouzdanja“, kazao je dan prije utakmice strateg bijelih Matjaž Kek.

“Morate znati da nije lako igrati tika-taka kad nemaš uvjete za to na igralištu. Naš je teren u vrhunskom stanju i to valja iskoristiti. No, to je ujedno i motiv svim ekipama koje dolaze. Volim kad su uvjeti kvalitetni, ali drugo je kad to moraš iskoristiti, jer tek onda možeš govoriti da je to – prednost”, zaključio je Kek.

Jedan od ponajboljih igrača Rijeke u posljednje je vrijeme veznjak Marin Tomasov. “Dolazi nam protivnik koji – ako mu dopustiš – zna igrati. Bit će to posljednja ovogodišnja utakmica na Rujevici i nema druge nego dati maksimum te napokon pobijediti Slaven Belupo. Zato ćemo pričati na terenu jer idemo korak po korak; spremni smo i jedva čekamo da utakmica počne. Šteta je kad ne zabiješ, a ostane 0:0; lakše je kad se pobijedi. Treba dočekati nedjelju, a nitko sretniji od mene ako u pobjedi i zabijem…”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.