Kek ne želi biti izbornik Hrvatske

Kek ne želi biti izbornik Hrvatske

Matjaž Kek ostaje u Rijeci...

Hrvatska nogometna reprezentacija i dalje nema izbornika, ali čelnici HNS-a obilaze dalje potencijalne kandidate. Trener Rijeke Matjaž Kek odbio je postati sljedeći hrvatski izbornik i nasljednik Nike Kovača.

“Imam ugovor s Rijekom do 2017. godine. Niti ne pomišljam, niti ću razmišljati o drugoj funkciji. Velika mi je čast da me kao Slovenca spominju kao izbornika Hrvatske, ali pristati na tu funkciju ne želim. Sada treba pozitivna energija. Cijeli hrvatski nogomet će dobiti ako se Hrvatska plasira na veliko natjecanje. Mislim da ovi ljudi gore u savezu imaju veliku odgovornost trenutno, najlakše je nekoga smijeniti, a koga ćemo sada postaviti? Na to pitanje tek slijedi odgovor. Moramo znati da to nije za*ebancija.”

Nastavio je: ” Mislim da je to ozbiljan posao. To su igrači koji igraju u najvećim klubovima, mora se znati tko što radi, za što je tko odgovoran. To su igrači koji su igrali u Brazilu i protiv Italije kada im je cijela nacija pljeskala. Svaki koji želi pomoći bio bi dobar. Ja sam trener Rijeke i to ću ostati. Bio bih najsretniji kada bi ostao trener Rijeke do kraja ugovora, ali vrijeme će pokazati.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.