Kek ostaje u Rijeci

Kek ostaje u Rijeci

Matjaž Kek potvrdio je da ostaje trener Rijeke i time je odbacio nagađanja o odlasku u Crvenu Zvezdu. Izjavio je: “Protiv Hajduka smo bili odlični i brzo smo nagrađeni s dva pogotka. U drugom smo dijelu mirno čuvali prednost, a treba istaknuti da smo bili bez Andrijaševića i Gorgona. Ponosam sam na svoju  momčad jer smo imali protivnika koji je u dobroj formi. No, ja nikad ne skrivam da sam simpatiter Hajduka. U bivšoj državi su svi navijali na četiri velika kluba.”

Nastavio je: “Dva poraza Dinama su nas malo ponijela u euforiju, ali to je bio prebrzo. Sve je to normalno. Previše smo počeli gledati prema kraju sezone. Zato nas je poraz od Lokomotive malo otrijeznio. To je dokaz da se u nogometu stvari brzo promijene i nije kraj dok ne bude i matematički gotovo. Moja momčad je tada shvatila da se mora koncentirati na sebe, a ne gledati prema Dinamu. Koprivnica je za nas uvijek teška, ali mirno idemo po pobjedu. Moj zadatk je od euforije napraviti pozitivnu energiju. Velika nam je pomoć što su navijači uz nas u dobru i zlu. Smeta me što svi tvrde da u posljednje kolo moramo ući s tri boda prednosti. Naravno da i mi to želimo, no već smo dokazali da možemo protiv Dinama.”

Osvrnuo se na svoju budućnost: “Netko je tvrdnjom bez osnove napravio kaos. Moj ugovor s Rijekom traje do 15. lipnja, a već smo dogovorili da ostajem do 2021. godine. Stisak ruke s predsjednikom važniji je od ugovora. Trenutno razmišljam samo o utakmicama.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.