Kek: “Ponašanje pojedinaca bilo je katastrofalno i sramotno”

Kek: “Ponašanje pojedinaca bilo je katastrofalno i sramotno”

Nakon poraza Rijeke od Rudeša utakmicu su prokomentirali i treneri obiju momčadi.

U Kranjčevićevoj je odigrana izuzetno zanimljiva utakmica 29. kola Prve HNL. Rijeka je rezultatom 4-2 poražena od Rudeša kojemu su ova tri boda bila potrebna da se odvoji od samog dna ljestvice. Rudeš je sada osmi na tablici, ispred Istre te Cibalije koja ima jednu utakmicu manje.

Svladavši Rijeku, Rudešani su stigli do treće prvenstvene pobjede u nizu. Trener Rijeke, Matjaž Kek, čestitao je Rudešu na pobjedi te prokomentirao igru svoje momčadi.

„Čestitam Rudešu na zasluženoj pobjedi koja nema niti najmanju mrlju. Upozoravao sam igrače na brojne stvari, pa i sve što nas čeka u Kranjčevićevoj ulici. I nakon svega pojedinci se predstave sramotnim i katastrofalnim ponašanjem. A to je u dresu Rijeke nedopustivo. Rudešu još jednom čestitam na zasluženoj pobjedi, svaka im čast na ovakvoj predstavi.“ rekao je Kek.

Oduševljenje nakon pobjede nije skrivao ni trener Rudešana, Jose Manuel Aira.

„Presretan sam zbog ove pobjede, ovi su igrači to zaslužili. Odlično rade na treninzima, pa neka ih i rezultat malo nagradi. Rijeka je po meni najbolja momčad u ligi, njima stvarno nije jednostavno zabiti četiri gola. Naš glavni cilj i dalje je ostanak u ligi, siguran sam kako to svi skupa zaslužujemo. Od svih ljudi u klubu, do igrača, pa i cijeloga kvarta.“ izjavio je Aira.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.