Kek smiruje euforiju nakon Cibalije, slijedi Jadranski derbi

Kek smiruje euforiju nakon Cibalije, slijedi Jadranski derbi

Nogometaši Rijeke uspjeli su nakon dugo vremena ostvariti pobjedu.

Konačno se i to dogodilo, nogometaši Rijeke uspjeli su nakon dugo vremena ostvariti pobjedu. Pala je Cibalia, Rijeka je ponovo na vrhu, drugoplasirana na ljestvici. Iako su Vinkovčani pružili snažan otpor Riječanima, golovi Gavranovića i Gorgona ipak su presudili pobjednika.

Hrvatski prvak je stigao u Vinkovce s jednim osvojenim bodom u posljednjih pet kola i Rijeci je očajnički trebala pobjeda kako bi vratila malo mira u svoje redove.

Podsjetio je Matjaž Kek da je, kada je vidio u kakvom je stanju teren, pokušao iznenaditi protivnika i što prije dati gol i u ranoj fazi usmjeriti utakmicu prema pobjedi.

Pokušavali su Riječani igrati što više na dijelu gdje nije bilo vode, primili gol jer su, kako ističe Kek, taktički na tom dijelu loše stajali. Taktika se pokazala kao pun pogodak jer su Riječani oba gola zabili do 23. minute. Na krilima Armade Rijeka je ostvarila ono po što je i došla, tri boda su upisana i Rijeka je ostvarila cilj.

Pobjeda je Riječanima donijela veliku dozu optimizma uoči slijedećeg prvenstvenog izazova. U Rijeci se u subotu igra Jadranski derbi, na Rujevicu stiže Hajduk. Trener riječkog sastava poručuje da je to utakmica u kojoj je uvijek poticajna atmosfera. Očekuje Kek da će Armada biti ponovo igrač više, a igrači će zauzvrat ostaviti srce na terenu.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.