Kličko: “Uskoro ćemo ugovoriti revanš”

Kličko: “Uskoro ćemo ugovoriti revanš”

Vladimir Kličko pristaje na revanš s Tysonom Furyjem...

Bivši svjetski prvak Vladimir Kličko sinoć je morao stisnuti ruku Tysonu Furyju, sjajnom Ircu romskog podrijetla koji mu je zasluženo uzeti četiri pojasa svjetskog prvaka u velikom meču godine u Düsseldorfu.

Ukrajinac je netom poslije borbe izjavio kako još ne razmišlja o revanšu, koji je zajamčen ugovorom ova dva boksača, no vrlo je brzo promijenio ploču. “Izgubio sam, ali još sam uvijek borac i željan borbe. Uskoro ćemo dogovoriti gdje i kada će biti revanš, bit ćete na vrijeme obaviješteni”, poručio je Kličko, a nije trebao dugo čekati ni Furyjev odgovor.

“Prihvatit ću sve izazove. Želim biti prvak, još dugo braniti pojas i ponoviti ovaj uspjeh. Ne znam što će donijeti revanš, jedino mogu reći kako će biti eksplozivan”, kazao je.

Nešto za kazati imao je i Kličkov brat Vitalij. “Znam koliko je Vladimir dobar, ali ovoga puta to nije pokazao. Nisu se mogle vidjeti njegove jake strane. Možda se radilo tek o njegovoj lošoj večeri, a uvjeren sam da će u revanšu svijetu pokazati tko je pravi Vladimir Kličko.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.