Klizački spektakl u Domu sportova: Hrvatsku će predstavljati čak pet ekipa

Klizački spektakl u Domu sportova: Hrvatsku će predstavljati čak pet ekipa

Dva natjecanja u sinkroniziranom klizanju, 14. ISU Svjetski juniorski kup i 13. Trofej Zagrebačkih pahuljica, održat će se 11. i 12. ožujka u Ledenoj dvorani Doma Sportova. Na oba natjecanja nastupit će više od 700 klizačica iz 34 ekipe i 15 zemalja svijeta: Češke, Finske, Italije, Kanade, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Rusije, SAD-a, Španjolske, Švicarske, Švedske, Turske, Velike Britanije i Hrvatske.

Hrvatsku će predstavljati čak pet ekipa, i to seniorke, juniorke, mlađe juniorke i kadetkinje Zagrebačkih pahuljica te kadetkinje ekipe Ice Cats.

„Spremni smo za natjecanje. Ovi posljednji dani su izrazito naporni za djevojke, ali silno se želimo pokazati u pravom svjetlu svojoj publici pa je onda sve lakše podnijeti“, rekla je trenerica seniorske ekipe Zagrebačkih pahuljica Nataša Bahat, koja poziva sve one koji vole sport da dođu u Ledenu.

Natjecanje počinje u petak u 16 sati, a od 17 sati je svečano otvaranje nakon kojeg slijede mnogobrojni programi. U subotu natjecanje ekipa sinkroniziranih klizačica također starta u 16 sati, a ulaz u dvoranu je besplatan.

 Našoj seniorskoj ekipi ovo će natjecanje biti posljednja provjera pred Svjetsko prvenstvo koje će se održati u travnju u Budimpešti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.