Klopp pohvalio Lovrena: “On je idealan branič, sve što Vam treba“!

Klopp pohvalio Lovrena: “On je idealan branič, sve što Vam treba“!

Velike pohvale od strane njemačkog trenera.

U puno navrata hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren bio je kritiziran kako je u dresu Liverpoola igrao očajno, što mu je stvaralo ogroman pritisak, a činilo se da su to engleski mediji jedva čekali.

No, tada je na klupu Redsa sjeo Jurgen Klopp i od prvog dana stao uz Lovrena te nije dao na njega čak i kad bi pogriješio. Sada je Dejan u odličnoj formi i postao je jedan od ključnih braniča Redsa, a njemački trener ponovno je pokazao koliko povjerenja ima u njega.

“U Liverpoolu je jako teško biti branič jer se tvoje greške stalno gledaju. Ne znam kako je to izgledalo kad je Lovren došao u momčad, ali vjerojatno je pravio nekoliko grešaka i to će ljudi uvijek imati na umu te pričati Opet taj Lovren. No, ja sam već dugo u ovom poslu i reći ću Vam jednu stvar – kada bi mi netko rekao da je izumio nešto pomoću čega mogu sam kreirati idealnog braniča, to bi bio Lovren, jer je jak, brz, igra s obje noge, sjajno igra glavom i odlično skače, on je sve što Vam treba“, izjavio je trener Redsa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.