Klopp: “Van Dijk ne mora žuriti s oporavkom, već imamo kvalitetne stopere“

Klopp: “Van Dijk ne mora žuriti s oporavkom, već imamo kvalitetne stopere“

Nijemac je izrekao iznenađujuću izjavu.

Približava se zimski prijelazni rok i ponovno nas očekuju bombastični transferi. A jedan takav već se i dogodio, Virgil Van Dijk iz Southamptona je prešao u Liverpool za vrtoglavih 85 milijuna eura i time postao najskuplji branič u povijesti nogometa.

Na dovođenje 26-godišnjeg Nizozemca osvrnuo se i trener momčadi s Anfielda Jurgen Klopp:

“Već si zamišljam kako ljudi govore ajme, koliki iznos, no meni to nije jako zanimljivo. Navijači Liverpoola moraju zaboraviti na ovu cijenu jer ju ne određujemo mi, već tržište. Nas zanima samo igrač i ono što on može donijeti klubu, a to su kvaliteta, karakter i mentalitet“, započeo je Nijemac.

“Ovo je vjerojatno bila jedna od najgorih polusezona za Van Dijka s obzirom na njegovu ozljedu, no uvjeren sam da će se brzo prilagoditi. Jako je visok, što je otežavajuće za oporavak od ozljeda. No, mi već i imamo kvalitetne igrače na njegovoj poziciji pa nema potrebe za žurbom“, iznenađujuće je izjavio Klopp te zaključio:

“U zadnje dvije godine smo napravili puno koraka u pravom smjeru i to je ono što žele i navijači i uprava. Svaki novi igrač korak je naprijed i ja smatram da smo na tržištu poslovali dobro, sad to samo trebamo nastaviti i na treninzima i samim utakmicama“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.