Klopp dovodi konkurenciju Dejanu Lovrenu

Klopp dovodi konkurenciju Dejanu Lovrenu

Jürgen Klopp i dalje traži pojačanja...

Jürgenu Kloppu trebalo je vrlo malo vremena da se aklimatizira u Liverpoolu i krene plijeniti pažnju svojim izjavama, potezima i rezultatima, a njemački je stručnjak promptno Upravi redsa krenuo davati spisak pojačanja koja će mu trebati za nastavak odličnoga niza.

Klopp je tako, pišu otočki mediji, zapeo za Kevina Grosskreutza, 27-godišnjeg braniča koji je u ljetnom prijelaznom roku potpisao za Galatasaray, ali još uvijek nije zaigrao za turski klub budući da Fifi nije na vrijeme poslao svu potrebnu dokumentaciju.

Stoper, koji bi trebao biti konkurencija i našem Dejanu Lovrenu, potpisao je ugovor vrijedan 1.6 milijuna eura, no Galatasaray na njegove usluge može računati tek od 1. siječnja iduće godine. Britanski novinari stoga pišu kako je, zbog čitave situacije, sve već – dogovoreno.

“Redsi su već sve dogovorili s Grosskreutzom, koji bi u engleski klub trebao stići u zimskom prijelaznom roku. Može igrati na više pozicija, a Klopp ga je u Borussiji koristio kao lijevog i desnog braniča te na krilnim pozicijama”, tvrde Otočani.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.