Konferencija Business u sportu 2019.

Konferencija Business u sportu 2019.

Već treću godinu za redom hrvatska studentska asocijacija organizira najveću sportsku konferenciju u Hrvatskoj

Hrvatska studentska asocijacija organizira treću godinu zaredom konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa te je najveća sportska konferencija u Republici Hrvatskoj. Konferencija će se održati 16. ožujka 2019. godine u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 10:30 sati.

Konferencija Business u sportu projekt je Hrvatske studentske asocijacije te je prvi put održana 2017. godine. Tada je na konferenciji prisustvovalo oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora. Konferencija će se i ove godine održati kao kombinacija predavanja i interaktivnog panela, a očekuju vas i novi sadržaji. Izvrsnost projekta prepoznata je i od strane Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stoga je projekt nagrađen Dekanovom nagradom.

Ove se godine očekuje još bolji odaziv zahvaljujući potvrđenim govornicima, a među njima se nalaze:

  • Marko Šapit – sportski novinar
  • Ivan Cvjetković – menadžer Marija Mandžukića/bivši hrvatski nogometni reprezentativac
  • Pero Kuterovac – kondicijski trener brojnih hrvatskih olimpijaca
  • Ivica Tucak – trener Hrvatske vaterpolo reprezentacije
  • Saša Janković – sportski doktor Hrvatske nogometne reprezentacije
  • Dario Šimić – bivši hrvatski nogometni reprezentativac
  • Dino Rađa – bivši hrvatski košarkaš (osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, europski klupski prvak); trenutno predsjednik stručnog savjeta za mušku košarku
  • Danira Bilić – bivša hrvatska košarkašica (osvajačica olimpijske medalje); trenutno predsjednica stručnog savjeta za žensku košarku
  • Red bull.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu na sljedećem linkuhttps://goo.gl/forms/ojjl7TlPCjmYjNR72. Sudionici će također moći sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera, a sretni će dobitnici biti proglašeni nakon završetka službenog programa konferencije.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 26 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima.

Više informacija potražite na Facebook stranici konferencije:

https://www.facebook.com/BUS.konferencija.HSA/

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.