Kramarić: Pripremam se za svoj najveći događaj u karijeri-izuzetna je čast igrati za Hrvatsku

Kramarić: Pripremam se za svoj najveći događaj u karijeri-izuzetna je čast igrati za Hrvatsku

Jedna od napadačkih opcija hrvatskog izbornika Ante Čačića na pripremama za europsku smotru u Francuskoj bit će i Andrej Kramarić, član engleskog prvaka Leicester Cityja na posudbi u njemačkom Hoffenheimu, s kojim je izborio ostanak u prvoligaškom društvu.

“Hvala svima koji su me podržavali kroz karijeru. Ovo su lijepi dani, pripremam se za svoj najveći događaj u karijeri, premda sam bio i na velikim natjecanjima mlađih kategorija. Lijepo je okupiti se i pripremati glavu za tako važan događaj”, rekao je Kramarić te dodao:

“Konkurencija je u napadu velika, to se zna, a na meni je da radim i igram onako kako sam igrao u završnici sezone i zbog čega mogu slaviti na tri kolosijeka – s Leicesterom, Hoffenheimom i Hrvatskom. Naposljetku će izbornik odlučiti, a meni je izuzetna ponos i čast igrati za Hrvatsku. “

Recept za Moldovu i San Marino Kramarić vidi u kontinuitetu, riskiranju, otvaranju šansi i  naravno zabijanju golova. Time se puni samopouzdanje, kako ističe naš napadač, a takvim stavom Kramarić pokazuje samo jedno – da je spreman.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.