Krenuli smo s Akcijom “21 kolica za sport”

Krenuli smo s Akcijom “21 kolica za sport”

U svakoj Županiji po jedna sportska kolica jednom mladom sportašu

Hrvatska reprezentacija danas je uz prigodni glazbeni program uručila nova sportska invalidska kolica mladom perspektivnom riječkom sportašu – boćaru Ademiru Fazlliju iz Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „Pulac“ i time najavila početak akcije „21 kolica za sport”  kao sastavnog dijela Programa “I Ti to  možeš!”.

Akcija „21 kolica za sport“ provodit će se na području cijele Hrvatske unutar  21 županije. Cilj Akcije je u svakoj Županiji osigurati po jedna sportska kolica za bavljenje sportom jednom mladom sportašu. U svakoj Županiji jedan sportaš – jedna kolica.

Svečanom uručenju sportskih kolica koje je održano u Podružnici Centra za rehabilitaciju Rijeka na Pulcu  nazočili su naši gosti, zamjenik gradonačelnika grada Rijeke, predstavnici Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, MO Pulac, sportskih saveza i klubova, kao i poznati riječki sportaši, nogometaš Ivan Močinić i hrvatski olimpijac – košarkaš Aramis Naglić.

U glazbenom dijelu programa sudjelovali su Zbor Centra za rehabilitaciju Rijeka „Prijatelji“ i poznati riječki glazbenik Damir Badurina.

Današnji događaj za Hrvatsku reprezentaciju svojevrsni je vjetar u leđa i dokaz da  kada radiš srcem i kad te ono nosi osjećaj je onaj pravi.

Naša želja je utjecati na opći rast i razvoj, poticati djecu i mlade da se uključe u sportsku priču, da postanu dio nje i da se kroz sport izgrađuju kao ličnosti, a na nama je da im to omogućimo jer mi to svi zajedno i možemo i zato ” I Ti to možeš!”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.