Kup u Splitu nakon 16 godina

Kup u Splitu nakon 16 godina

Splitske Gripe će ugostiti završnicu kupa "Krešimir Ćosić"

Nakon dugih 16 godina, na sjednici Komisije za sustav odlučeno je da će Split biti domaćin ovogodišnje završnice kupa “Krešimir Ćosić”. Posljednji puta kada je Split bio domaćin davne 2003. godine, Zadar je slavio u finalu protiv Cibone i tako osvojio svoj treći naslov pobjednika kupa.

“Final eight” se održava od 13. do 16. veljače u sportskoj dvorani Gripe. Splitski “Žuti” tako su postali domaćini ovog velikog sportskog natjecanja, a direktor KK Splita Edo Blažević izjavio je:

“Ponosni smo i sretni što smo nakon 16 godina ponovno domaćini završnice Kupa. KK Split će učiniti sve da ovo izuzetno natjecanje organizira na najvišoj razini, da svim klubovima bude pravi domaćin. Svim sudionicima želimo ugodan boravak u našem gradu i u dvorani na Gripama.”

U susretima prvog dana natjecanja, gledati ćemo Cibonu i Adria Oil Škrljevo, Zadar protiv Boscoa, gdje će pobjednici ta dva susreta igrati dan poslije, 14. veljače, prvi polufinalni susret. U drugom polufinalnom susretu će se susresti pobjednici iz okršaja Cedevita i Zabok, te Split Gorica.

HKS official

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.