Kutija šibica: Vatreni Tim Kabel skoro zapaprio Biberonu

Kutija šibica: Vatreni Tim Kabel skoro zapaprio Biberonu

Na Štefanje nas očekuje malonogometni El Clasico između Dobermana i Biberona.

Odigrani su svi susreti seniorske osmine finala, kao i sva četvrtfinala veterana i djevojaka. Jučer su svoje susrete igrali možemo reći dva branitelja naslava, jedan koji naslov brani imenom ekipe, drugi su igrači koji su ga osvojili.

Podstrana je iznenađujuće lagano sa visokih 5:0 ispratila sa turnira CB Play MNK Kustošiju. Junak susreta bio je Mirko Rogošić sa tri pogotka, po jedan su zabili Ante Dragošević i Ivan Jurjević.

Branitelj naslova Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj Lugovi preskočila je još jednu prepreku, ovog puta Dinmjačarstvo Sopot. Regularni dio završio je bez pogodaka, a u raspucavanju je tragičar Sopota bio Emil Hustić.

Još jedna utakmica završena je bez pobjednika, MNK Cvjetno-Pol.Milojević i Tim Kabel igrali su derbi dana, točnije reprizu prošlogodišnjeg finala. Kristijan Grbeša doveo je Cvjetno u vodstvo u 11. minuti, dugo je stajao taj rezultat na semaforu do same završnice kada u 37. minuti Marko Pavlović pogađa za nove sedmerce. Nakon prve tri serije po jedan promašaj sa svake strane ( Gatarić, Capar ), potom loptu uzimaju Grbeša i Kanjuh, te naizmjence zabijaju skroz do osme serije u kojoj je Kanjuhu popustila koncentracija. Konačan rezultat MNK Cvjetno-Pol.Mil. : Tim Kabel 8:7.

Vatreni Tim Kabel fantastično je otvorio susret protiv velikog favorita Biberona. Dominik Mihaljević u 10. minuti zabio je za vodstvo, a u posljednjoj minuti poluvremena Igor Jugović ga je poduplao. Trenutak koji je lako moguće prelomio susret bio je pogodak Tihomira Novaka nekoliko sekundi prije odmora za smanjenje rezultata. Stjepan Perišić u 27. minuti izjednačio je za Biberon, da bi potom Marinko Šamija u 32. i Nikola Pavić u 35. donijeli potpuni preokret.

Ipa Zagreb došla je do visoke pobjede nad Studio Valoreom od 6:1. Predvodio ih je Zdravko Ivanković sa dva pogotka, za Studio Valore je zabio Antun Raković kojemu je to deveti gol na turniru i vodeći je strijelac, najvjerovatnije će to i ostati s obzirom da mu je prvi pratitelj koji je ostao u turniru Goran Vlaović sa četiri pogotka.

Odličnu utakmicu odigrali su Sofra i Rident. Teren prepun bivših nogometnih ikona poput Živkovića, Strupara, Labaka, Tokića na jednoj i Brajkovića, Bana, Čavala na drugoj. Poveo je Rident preko Alena Lalića u 17. minuti, nedugo zatim u 19. minuti Branko Strupar pogađa za konačnih 1:1. U raspucavanju za Rident je neprecizan bio Keven Drndić, a Branko Strupar potvrdio je pobjedu i prolaz Sofre u polufinale.

Djevojke iz ŽMNK MC Plus sa 8:1 su pobjedile Mafro Pazin. Petra Pezelj i Monika Maljak postigle su po dva gola, a po jedan su zabijale Straka, Dujmović, Pejić i Stanić. Za Mafro Pazin počasni gol je zabila Hlubocki.

Derbi kod cura između Poliklinike Milojević i MNK Alumnus neočekivano je lagano otišao na stranu MNK Alumnusa. Tihana Nemčić zabila je dva pogotka, a po jedan su zabijale Mateja Zver, Marija Žagar i Tomislava Matijević koja je preuzela vodeće mjesto ljestvice strijelaca sa pet pogodaka.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.