LeBron James oduševio objavom na Twitteru: Prisjetio se Dražena Petrovića i nazvao ga legendom

LeBron James oduševio objavom na Twitteru: Prisjetio se Dražena Petrovića i nazvao ga legendom

Ponajboljeg košarkaša svijeta LeBrona Jamesa svakodnevno na Twitteru prati preko 37 milijuna ljudi, a jučer se kralj James prisjetio velike utakmice doigravanja iz 1990. godine, u kojoj su igrali Portland i San Antonio. Pobjedom u sedmoj utakmici, Portland je izborio konferencijsko finale protiv Phoenixa, a kasnije će biti poražen u velikom finalu od strane Detroita.

U redovima Portlanda je tada nastupao i nikada prežaljeni Dražen Petrović, kojem je to bila prva sezona u NBA-u, a između ostalog iznimno uzbudljivu utakmicu između Portlanda i San Antonija je obilježio nasrtaj Roda Stricklanda na Petrovića. Upravo tog trenutka se prisjetio LeBron James, a pritom je hrvatskog genija nazvao legendom.

Petrović je nakon prve sezone u Portlandu, s kojim je došao do velikog finala, prešao u redove New Jersey Netsa gdje je proživio najbolje trenutke svoje NBA karijere. Ovo nije prvi puta da se James pohvalno izražava o Draženu Petroviću, kojega je jednom prilikom nazvao najboljim strancem u povijesti NBA.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.