Leona Popović i Lana Zbašnik uspješno završile rehabilitaciju u Termama Selce

Leona Popović i Lana Zbašnik uspješno završile rehabilitaciju u Termama Selce

Leona je prošla sportski terapijski program s učinkovitom terapijom i individualno praćenim rehabilitacijskim planom

Foto: HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ

Reprezentativka Hrvatskog skijaškog saveza Leona Popović uspješno je u Termama Selce završila rehabilitaciju od operacije lijevog koljena nakon ozljede zadobivene u veleslalomskom nastupu na Olimpijskim igrama u PyeongChangu u veljači ove godine. Pod budnim okom prim. Vlaste Brozičević i njezinog tima stručnjaka Leona je prošla sportski terapijski program s učinkovitom terapijom i individualno praćenim rehabilitacijskim planom za uspješan povratak nakon sportske ozljede/operacije.

Foto: HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ

Kvalitetna i pravovremena rehabilitacija nakon operacije izuzetno je važna, jer upravo ona određuje brzinu i kvalitetu potpunog oporavka. Medicinski program rehabilitacije i fizikalne terapije nakon operacije u Poliklinici Terme Selce provodi se prema individualiziranoj metodi koja se određuje u suradnji s kirurgom i pod svakodnevnim je nadzorom specijalista. Primjena niza najsuvremenijih procedura u Poliklinici Terme, pruža sigurnu, brzu i efikasnu rehabilitaciju te jačanje tonusa mišića.

Foto: HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ

Foto; HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ

Sličan rehabilitacijski program u Termama Selce završila je i Lana Zbašnik, koja se također ozlijedila na Olimpijskim igrama u PyeongChangu.
Hrvatski skijaški savez zahvaljuje doktorici Brozičević i Termama Selce na profesionalnosti i cjelokupnoj brizi za Leonu i Lanu.

Leonin povratak na snijeg očekuje se tijekom ljetnih mjeseci kako bi spremna mogla dočekati početak sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.