VELUX EHF LIGA PRVAKA

LIGA PRVAKA: PPD ZAGREB PRED NOVIM IZAZOVOM

LIGA PRVAKA: PPD ZAGREB PRED NOVIM IZAZOVOM

U sklopu 10. kola VELUX EHF Lige prvaka, PPD Zagreb gostuje u Skoplju kod Vardara.

Nakon poraza u sklopu 15. kola SEHA Gazprom lige protiv Červarovog Metalurga  pred rukometašima Zagreba danas je na rasporedu dvoboj 10. kola VELUX EHF Lige prvaka u Skoplju protiv favoriziranog Vardara. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Jane Sandanski u 17:30  h.

Dan uoči utakmice trener Ivandija, Igor Vori i Domagoj Pavlović za službene stranice kluba progovorili su o nadolazećem protivniku Vardaru.

Trener PPD Zagreb, Silvio Ivandija najavio je utakmicu:

Vardar je jedna od najkvalitetnijih ekipa u Europi, ali otkako sam ja trener slavili smo protiv njih u dva navrata i tu smo se uvjerili da čak i takva, izuzetno kvalitetnim pojedincima ispunjena momčad ima svojih slabosti i da nisu nepobjedivi. U odnosu na poraz od Metalurga moramo popraviti neke stvari. U prvom redu to se odnosi na tranziciju u igri, dakle kontru i polukontru koju moramo puno kvalitetnije realizirati. Ono što je bitno da igrači shvate jest da samo kao kolektiv možemo parirati Vardaru i to je ono što od njih očekujem u subotu. Što se tiče protivnika treba ponoviti da su oni vrlo nezgodni u tranziciji gdje imaju brza krila, da imaju sjajne motore ekipe u našim dečkima Luki Cindriću i Igoru Karačiću, s desna vam prijete Maqueda i Dujshebaev s lijeva Borozan i Dereven, na golu vas čekaju Angelov i Šterbik pa kad čovjek tako krene nabrajati shvati da su na svakoj poziciji pokriveni s tri dobra igrača i da zapravo opasnost prijeti sa svih strana“,.

Domagoj Pavlović smatra da je Vardar favorit, ali da se znaju i mogu nositi s njima:

„Vardar je definitivno favorit u subotu, ali mi smo ove sezone u sve tri utakmice pokazali da se možemo i znamo nositi s njima. Uostalom u dva smo navrata i pobijedili. Mislim da će sutra presuditi želja i agresivnost“.

Igor Vori pak smatra da samo kolektivnom igrom mogu doći do pobjede:

Ono što je bitno da mi svi zajedno shvatimo da samo kolektivnom igrom možemo doći do pobjede. Takvom smo ih igrom pobijedili dva puta i to je jedini recept protiv Vardara. Niti jedan pojedinac, koliko god kvalitetan bio, ne može sam dobiti ovu utakmicu“.

 

Photo: Facebook PPD Zagreb

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.