Foto: Goran Stanzl/Pixsell

LN: Dvije tribine rasprodane, od danas prodaja i na blagajnama stadiona

LN: Dvije tribine rasprodane, od danas prodaja i na blagajnama stadiona

Sjajan interes navijača za susret svjetskih doprvaka i svjetskih prvaka iz 2010. godine. Nakon što su u prodaji ulaznica putem interneta rasprodani kapaciteti za tribine Istok i Zapad dolje maksimirskog stadiona, HNS je sasvim logično odlučio u prodaju pustiti i tribinu Zapad gore za susret Uefine Lige nacija protiv Španjolske u četvrtak!

Danas (ponedjeljak) od 12:00 sati počinje prodaja na blagajnama stadiona Maksimir, a u prodaji će biti ulaznice za sljedeće tribine:

Tribina Sjever dolje: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 1691 ulaznica)
Tribina Sjever gore: 60 kuna (u 10:00 preostalo još 2991 ulanica)
Tribina Zapad gore: 100 kuna (kapacitet 3745 ulaznica)

Ovisno o (ne)uplatama osoba koje su ulaznice kupile putem interneta u zadanim rokovima, moguće je da se povremeno pojave mogućnosti kupnje ulaznica za tribine Istok i Zapad dolje. Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu. Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenog 2018. godine na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.