Loša predstava rukometaša u generalki

Loša predstava rukometaša u generalki

Loša igra u kroz većinu susreta, jako dobra izdanja hrvatskih golmana

Croatia Cup

Hrvatska – Italija 28:20 (11:10)

Hrvatska: Ivan Stevanović, Filip Ivić (11 obrana), Marin Šego (7 obrana), Domagoj Duvnjak 3, Luka Stepančić 7, Ivan Vida 1, Zlatko Horvat 1, Igor Karačić 1, Alen Blažević, Manuel Štrlek 2, Željko Musa, Luka Šebetić, Ivan Slišković 1, Luka Cindrić 1, David Mandić 5, Krešimir Kozina 2, Halil Jaganjac, Leon Šušnja 1, Marin Šipić 3, Jakov Vranković, Damir Bičanić

Italija: Domenico Ebner (9 obrana), Vito Fovio, Andrea Colleluori, Alessio Moretti 4, Davide Bulzamini 1, Nicolas Dainese, Andrea Argentini, Thomas Bortoli 2, Nicolo D’Antino 1, Stefano Arcieri, Simone Mengon, Andreas Stricker 1, Ardian Iballi 1, Gianluca Dapiran, Dean Turković 1, Marco Mengon, Andrea Carlo Parisini 6, Michele Škatar 3

Sedmerci: Hrvatska 0/2 (Horvat 0/1, Štrlek 0/1), Italija 0/1 (Turković 0/1)

Isključenja: Hrvatska 4 minute (Jaganjac, Vida), Italija 4 minute (Bulzamini, Škatar)

Nakon pobjede jučer protiv Crne Gore od 12 golova razlike, izabranici Line Červara danas su u posljednjoj provjeri uoči utakmice sa Islandom, koja je na rasporedu za pet dana, protiv reprezentacije Italije slavila sa 28:20. Lino Červar nikako nije bio zadovoljan nakon utakmice ali najvažnije je da smo susret završili bez ozljeda i pokazale stvari na kojima se još mora raditi da se poboljšaju.

Na samom početku Hrvatska je povela sa 3-0 i činilo se da će se ostvariti predviđanja prije utakmice, koja su govorila da je Hrvatska apsolutni favorit. No Hrvatska se mučila kroz cijelo prvo poluvrijeme, koje je završilo sa 11:10 i pokazalo puno problema u igri kauboja.

U nastavku smo vidjeli još igre gol za gol , sve dok se Luka Stepančić nije razigrao i sa svojim sedmim golom postavlja rezultat na 18:13. Uz njega Filip Ivić na golu je zaustavio nekoliko uzastopnih pokušaja talijana. Međutim nakon spomenute serije od 5-0 za 18:13, talijani se ponovno vraćaju i ne odustaju, te se približavaju na 20:18.

Međutim u nastavku naši reprezentativci podižu razinu igre, a talijani padaju sa snagom i na kraju 8 razlike nije ni loš rezultat za reprezentaciju Italije koja je svakako odigrala odličan susret i treba pohvaliti nadahnutu igru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.