Lovre Kalinić izabran za najboljeg golmana u Belgiji!

Lovre Kalinić izabran za najboljeg golmana u Belgiji!

Dominacija hrvatskih vratara, nakon Subašića u Francuskoj i Kalinić izabran za najboljeg golmana u Belgiji.

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovre Kalinić izabran je za najboljeg golmana u Belgiji. Nakon što je Danijel Subašić proglašen najboljim golmanom u Francuskoj, golman Genta i bivši član Hajduka, Lovre Kalinić nagradu na najboljeg golmana sezone primio je u ponedjeljak.

Veliki uspjeh za našeg reprezentativca. Lovre je u Belgiju došao u siječnju ove godine, par mjeseci je bilo dovoljno da u Belgiji prepoznaju kvalitetu našeg reprezentativca.  Kalinić je u 19 odigranih prvenstvenih utakmica, čak osam završio bez primljenog pogotka.

Kalinić je u izboru profesionalnih igrača sa 740 bodova pobijedio ispred Franck Boeckxa iz Anderlechta (476 bodova) i Mathewa Ryana (334 boda) iz Genka. Ovo je druga nagrada za Kalinića, hrvatski reprezentativac je prije par dana primio i nagradu za najboljeg igrača svog Genta.

Pred Kalinićem je sjajna budućnost, a i reprezentativne obveze, Kalinić se našao na popisu izbornika Čačića za prijateljsku utakmicu s Meksikom i kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv reprezentacije Islanda koju će naša reprezentacija igrati u gostima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.