Lovren: “Ne osvrćem se na loše komentare, a Klopp mi je rekao da mogu biti najbolji igrač svijeta“!

Lovren: “Ne osvrćem se na loše komentare, a Klopp mi je rekao da mogu biti najbolji igrač svijeta“!

Velike riječi njemačkog trenera.

Dejan Lovren našao se na meti kritičara još otkako je 2014. godine iz Southamptona za 20 milijuna funti prešao u Liverpool. Jedan od rijetkih ljudi koji mu je vjerovao i još uvijek mu vjeruje bio je Jurgen Klopp, a upravo je hrvatski reprezentativac Nijemca pohvalio u intervjuu za The Sunday Times.

“Kad me izvadio u utakmici protiv Tottenhama u kojoj smo izgubili 4:1 još u listopadu i to na poluvremenu, bio sam jako bijesan. No, za dva dana pozvao me u svoj ured i rekao mi da ću, ako budem mislio o sebi onako kako on misli o meni, biti jedan od najboljih igrača na svijetu. Tada mi je dokazao koliko vjeruje u mene pa sam i ja počeo vjerovati u njega“, započeo je stoper.

“Nekad o sebi mislim da sam jako dobar, a nekad da nisam uopće dobar, no loši komentari me ne diraju. On mi govori da budem uravnotežen, no teško je to. Nekad imaš samopouzdanja i dobre si volje, a nekad nisi. Svi griješe, no ja odigram jednu lošu utakmicu i svi mi govore da sam loš. Zašto? Pa ne zaslužujem to, veliki igrači ne trebaju sedam utakmica da dokažu nekome da je pogriješio, već odmah u slijedećoj isprave pogrešku“, zaključio je Dejan.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.