Lovren se oglasio oko šokantne Dalićeve odluke: “Apsolutno podržavam odluku Dalića“!

Lovren se oglasio oko šokantne Dalićeve odluke: “Apsolutno podržavam odluku Dalića“!

Zanimljivu izjavu dao je stoper Liverpoola.

Dejan Lovren u intervjuu za Sportske novosti dao je svoja razmišljanja oko reprezentativne akcije u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i kontroverzne odluke Zlatka Dalića da nakon poraza od Perua čak šestoricu nogometaša vrati u klubove.

“Riječ je o prijateljskim utakmicama i to je ono što je potrebno naglasiti. Strašno mi je žao zbog ozljede Milana Badelja, no drago mi je da se nitko drugi nije ozlijedio. Takve utakmice su u jednu ruku dobre, no igrači se moraju zaštititi i ozljede su ona negativna strana“, započeo je stoper Liverpoola.

Ono što sve najviše zanima je njegovo viđenje izbornikovog puštanja čak šestorice igrača nakon poraza od Perua:

“To je bila odlična odluka! Pogledajte primjer Liverpoola. Nama se vratio ozlijeđeni Gomez, koji je jako bitan za klub i neće ga biti mjesec dana. Logično je da veliki klubovi žele zaštititi svoje igrače i ne razumijem zašto se kod nas oko toga uvijek radi neka frka. Bitno je da nam svi igrači budu zdravi za Svjetsko prvenstvo, a dobra je i činjenica da je izbornik probao i druge, mlađe snage. Ponavljam, apsolutno pozdravljam odluku izbornika Dalića“, izjavio je.

Za kraj se osvrnuo i na stav Vedrana Ćorluke, koji je rekao kako je Dalićeva odluka bila nedopustiva:

“Svatko ima pravo na svoje mišljenje i poštujem svako mišljenje, no držim do toga da je trebalo zaštititi glavne igrače jer bih ih radije vidio kako igraju u Rusiji, nego da doma ozlijeđeni Mundijal gledaju pred malim ekranima“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.