LP: Kaotično stanje u Kijevu, zbog neorganiziranosti stotine navijača Liverpoola propušta finale!

LP: Kaotično stanje u Kijevu, zbog neorganiziranosti stotine navijača Liverpoola propušta finale!

Nevjerojatne scene dolaze nam iz glavnog grada Ukrajine.

Samo dan prije finalnog dvoboja Lige prvaka između Liverpoola i madridskog Reala u Kijevu, stotine navijača Redsa saznalo je nevjerojatne vijesti kada je agencija zadužena za organizaciju odlaska na finale objavila da su njihovi letovi – otkazani!

Naime, World Choice Sport u svoje ruke preuzeo je transport navijača Kloppove momčadi u Kijev, ali su tri leta morala biti otkazana zbog kaotičnog stanja na aerodromu u Kijevu, koji, čini se, nije spreman za toliki broj dolaznih letova.

Iz agencije tvrde da propust nije došao s njihove strane, već krive isključivo kijevsku zračnu luku i ističu da sami ne snose nikakvu odgovornost. Kao znak utjehe navijačima nude ispriku i povrat novca.

“Dragi kupci, s velikim žaljenjem obavještavamo Vas da smo bili primorani otkazati tri leta u Kijev. S obzirom na veliki broj dolaznih letova, zračna luka Kiev Borispyl nije uspjela pronaći mjesto na koje bi naši avioni mogli sletjeti. Poduzeli smo veliki napor u posljednja dva dana ne bi li riješili ovaj problem uz pomoć kluba Liverpoola, policije i Uefe, no, ništa se nije moglo učiniti“, stoji u službenom priopćenju agencije.

Očito će se navijači ova tri nesretna leta morati pomiriti sa činjenicom da će finale morati gledati pred malim ekranima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.