Luis Ibanez: “Razlike između Srbije i Hrvatske nema”

Luis Ibanez: “Razlike između Srbije i Hrvatske nema”

Argentinac se odlično snašao u srbijanskom prvoligašu nakon odlaska iz Dinama.

Argentinac Luis Ibanez dugih je sedam godina proveo u dresu zagrebačkog Dinama, ali od ove sezone je dres Modrih zamijenio s Crvenom Zvezdom. Hrvatski se Argentinac tako uspješno prilagodio na Beograd, ali je i  sjajnim igrama postao miljenik u klubu i među navijačima. Za srpski list Kurir je dao intervju u kojem je među brojnim pitanjima istaknuo razlike između Hrvatske i Srbije.

”Kada sam igrao u Györu, supruga Matea bila je očajna i stalno sam morao u Zagreb. Doslovno je bježala, a sada je moram tjerati u Zagreb da posjeti roditelje i prijatelje. Eto, toliko joj se sviđa Beograd. Meni se isto sviđa, ništa mi ne smeta i sve je baš onako kako treba biti.”

”Beograd je veći, ima više klubova za izaći, puno više restorana s vrhunskom ponudom, no neke velike razlike između Hrvatske i Srbije nema. Jezici su isti, ne osjećam neku razliku i super sam snašao u Beogradu’.’

“Tek sam došao. Mislim da ovdje mogu unaprijediti karijeru i biti jednako uspješan kao u Dinamu. Želim dvostruku krunu i plasman u Europu uz Crvenu Zvezdu”, zaključio je Ibanez.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.