Luka Modrić radi baš sve, a sve to radi dobro

Luka Modrić radi baš sve, a sve to radi dobro

Španjolski mediji ponovno su puni hvale za Luku Modrića...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu partiju u dresu madridskog Reala, asistencijom sudjelovao u pobjedi nad Eibarom (0:2), a bio je to okidač i za novu seriju hvalospjeva omalenom veznjaku od strane ekstatičnih španjolskih medija.

Modrić je fantastično dodao Garethu Baleu za konačnih 2:0, a imao je i najviše kontakata s loptom, ove sezone rekordnih 112. “Modrić je igrao 17 utakmica, propustio samo onu s Levanteom, a u prosjeku ima 71 dodavanje, od čega 91 posto točnih. Samo je Kroos precizniji, ali pokušaji njemačkog reprezentativca puno su manje rizični. Uz to, Modrić u obrambenom dijelu ukrade 6.5 lopti po susretu, što je mnogo više od ostalih”, analizira tamošnji AS.

Autor teksta ističe i kako je Luka daleko najbolji Realov igrač, a njegova se forma usto i svakim danom diže. U Madridu i dalje strahuju od ozljeda, s obzirom na to da je u posljednjih godinu dana nekoliko puta morao pauzirati, a nove povrede bile bi za kraljeve velik hendikep. “Njegov bi izostanak bio dramatičan i nepopravljiv. Pokazalo se to i prošle sezone, kad je imao dugu stanku, a Real na koncu ostao bez trofeja. U Madridu si ne mogu priuštiti da ponovno ostanu bez kormilara.”

“Luka Modrić radi baš sve, a sve to radi dobro”, zaključuje AS.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.