Maclaren: “Mourinho se uplašio i pobjegao, a dugovao je svojoj ženi“!

Maclaren: “Mourinho se uplašio i pobjegao, a dugovao je svojoj ženi“!

Portugalac se nije podnio na prikladan način za vrijeme njegovog angažmana u Madridu.

Scott Maclaren, tattoo stručnjak iz Londona, u razgovoru za SunSport izjavio je da je portugalski trener Jose Mourinho upravo kod njega izradio tetovažu posvećenu ženi i djeci. No, otkrio je i kako nije trebao raditi tetovažu kod njega, već kod drugog stručnjaka, ali da se uplašio i otišao:

“Mourinhova žena kod njega je istetovirala Joseovo ime i on je trebao napraviti istu stvar. No, za vrijeme Realove turneje u Los Angelesu uplašio se i odustao, što nikako nije razveselilo njegovu ženu“, započeo je Scott.

“Prošle su dvije godine i Mourinho se opet vratio u Los Angeles. Jedan moj prijatelj dao mu je moj kontakt i dogovorili smo se da ću ga tetovirati jer je dugovao ženi tu tetovažu. Eto, tako se to dogodilo“, izjavio je.

Za kraj je dodao: “Čim je predsezona u SAD-u završila, Mourinho je došao u moju radionicu da se tetovira. Nije pobjegao, no bio je jako nervozan i vrlo tih. Nije bio govorljiv, jedino što je pitao bilo je hoće li boljeti. Na svu sreću, sa mnom radi i jedan Portugalac pa je s njime pričao o nogometu da bi mu odvukao pažnju. Zaista mi je teško zamisliti kako će se u budućnosti odlučiti na ponovno tetoviranje“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.