Mađari razgrabili ulaznice za Vatrene

Mađari razgrabili ulaznice za Vatrene

Hrvatska kvalifikacije otvara protiv Azerbajdžana na Maksimiru.

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija 21. ožujka kreće u nove izazove. Na Maksimiru će otvoriti kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. protiv Azerbajdžana, a samo tri dana nakon utakmice s Azerima naša reprezentacija putuje u Budimpeštu gdje će igrati protiv Mađarske.

Vatreni su postavši viceprvaci svijeta, visoko podignuli ljestvicu i postali ona reprezentacija koja mami uzdahe i dovodi gledatelje na stadione. Kada na gostovanje stižu najbolji igrač svijeta Luka Modrić, zatim Ivan Rakitić, Ivan Perišić i ostale zvijezde, to stvara idealnu priliku vidjeti igrače takvog kalibra uživo.

Mađari su poludjeli za utakmicom protiv Hrvatske i u tren oka rasprodali stadion, potvrdio je Mađarski nogometni savez. To znači da su se u svega par dana karte rasprodale iako do utakmice ima više od mjesec dana.

Hrvatski navijači svoje ulaznice tek će moći kupiti nakon što u prodaju odu one za hrvatski sektor. Prema pravilima Uefe, hrvatski navijači dobit će pet posto ukupnog kapaciteta što je oko 1100 ulaznica za gostujući sektor Groupama Arene.

www.24sata.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.