Madrid, imamo problem… Modrić danas ne igra

Madrid, imamo problem… Modrić danas ne igra

Luka iz predostrožnosti, a zbog umora prekrižen za Real-Valencia na ’S.Bernabeu’

Jučer smo (na žalost, ispada – prigodno), pisali o tome kako najbolji svjetski igrači iscrpljeni klupskim sezonama gotovo redovito ‘krahiraju’ na Europskim i Svjetskim prvenstvima, a zajedno sa njima, logično, i njihove reprezentacije (http://www.hrvatskareprezentacija.hr/ljeto-bez-odmora-krah-na-eurumundialu/).

Prije desetak minuta iz madridskoga Reala u javnost je odaslano priopćenje kako Luka Modrić neće igrati današnju utakmicu sa Valencijom, susret pretposljednjeg kola Primere koja se od 17 sati igra u Madridu kao jedan od tri silno zanimljiva u raspletu utrke za španjolski naslov (http://www.hrvatskareprezentacija.hr/modric-rakitic-i-kovacic-od-17-sati-fenomenalni-finis-primere/).

Luka je, vele iz Reala, osjetio ‘manje neugodnosti kao posljedicu – preopterećenosti’. Kakve ‘manje neugodnosti’… Zasad nije precizirano.

Vrijeme je da se lige, posebno najjače, ograniče na 16 klubova. Jer 30 ligaških kola je i više nego dovoljno kad se na njih nakaleme Lige prvaka, Europske lige, reprezentativne kvalifikacije, Svjetska i Europska prvenstva, Olimpijade, kontinentalna prvenstva, prijateljske utakmice… I sve popularnije pripreme u Americi ili Aziji. A sve zbog zarade.

Klubovi su postali važniji od reprezentacija i to je – totalno pogrešno!

 

photo: @realmadrid

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.