Makarani u Elitnoj skupini futsal Lige prvaka, ponajbolji igrač tri dana na putu

Makarani u Elitnoj skupini futsal Lige prvaka, ponajbolji igrač tri dana na putu

Makarani u 15 sati otvaraju turnir protiv Benfice.

Prvak Hrvatske u futsalu Novo Vrijeme Apfel iz Makarske danas će u Lisabonu igrati utakmicu prvog kola Elitne skupine Lige prvaka protiv Benfice.

Makarani su nastup u Elitnom kolu izborili na domaćem parketu pobjedama protiv KaDyja, Tatishvilija i Aktobea, a u Portugalu će snage odmjeriti još sa Sportingom i Sibiryakom.

“Ne idemo u Lisabon na izlet, ali moramo biti realni jer Sporting i Benfica su prave momčadi, među četiri u Europi. Svi pričaju o tome da će njihova međusobna utakmica odlučivati o prvoj poziciji, ali mi se s time ne slažemo. Od početka idemo ofenzivno protiv svih. Vidjet će oni s kim imaju posla! Ostavit ćemo srce na terenu, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.” – najavio je utakmice jedan od stožernih igrača Igor Osredkar.

Momčad i delegacija je na put u Lisabon krenula jučer ujutro avionom preko Splita – Zagreba – Frankfurta, svi osim jednoga. Ponajbolji igrač Duje Bajrušović krenuo je već u nedjelju zbog straha od letenja. Bajrušović je tako tri dana putovao autom, autobusom i vlakom kako bi pomogao suigračima.

Četvrtak, 15. studenoga

15.00: Benfica – Novo Vrijeme

21.30: Sporting CP – Sibirjak

Petak, 16. studenoga

15.00: Sibirjak – Benfica

21.30: Sporting CP – Novo Vrijeme

Nedjelja, 18. studenoga

17.00: Novo Vrijeme – Sibirjak

20.00: Benfica – Sporting CP

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.