Maksimalna kazna za Ademija, Makedonac okončao karijeru!

Maksimalna kazna za Ademija, Makedonac okončao karijeru!

UEFA je drakonski kaznila Arijana Ademija...

Disciplinska komisija krovne europske nogometne organizacije donijela je odluku o kazni za Dinamova nogometaša Arijana Ademija samo nekoliko sati nakon što je objavljena vijest kako su, po prvi put od 2009. godine, pristali na igračevo saslušanje.

Šok i nevjerica zavladali su u redovima modrih, na službenim klupskim stranicama hrvatski prvak apostotrofirao je svoju osupnutost zabranom u trajanju od čak četiri godine. “Šokirani smo i neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako će još puno puta, nadamo se, učiniti”, objavili su iz Dinama.

Ademi je jedva pronalazio riječi. “Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da ništa pogrešno nisam napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam… Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana, i šalju poruke, ali stvarno mi je teško govoriti pa ih molim za razumijevanje.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.