Održani malonogometni turniri Kutija šibica i “Četiri kafića – Memorijal Dina Petrinovića”

Održani malonogometni turniri Kutija šibica i “Četiri kafića – Memorijal Dina Petrinovića”

Poznati polufinalisti Kutije šibica, Tropic osvojio turnir "Četiri kafića - Memorijal Dina Petrinovića"

Dan poslije Božića, popularno ‘Štefanje’, već dugo je poznat kao četvrtfinalni dan Kutije šibica, najvećeg malonogometnog turnira regije, koji je ove godine stigao do svog 46. izdanja.

U četvrtfinalnim dvobojima sastali su se ekipe FS Diego Dimnjačarstvo Sopot i Poliklinika Milojević – Glamour Križevci (0:2), branitelj naslova CB Dobermann Zagreb i CB Garden – Optika Očalinko – PNT Croatia Zaprešić (2:1), slovenski AMOZ-FINGAL d.o.o. iz Gornje Radgone i varaždinski MNK Automobil Lončar 5:4, (3:3) te MB Auto PSC SV i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi (1:2).

Nakon odigranih susreta poznati su polufinalisti najvećeg malonogometnog turnira regije, a polufinalne utakmice izborile su ekipe CB Dobermann Zagreb i Poliklinika Milojević – Glamour Križevci te slovenski AMOZ-FINGAL d.o.o. iz Gornje Radgone i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi. Polufinala se igraju danas, uz prijenos na  drugom programu HRT-a od 18 sati.

U finale ženskog turnira plasirale su se ekipe MNK Futsal Super Chicks i ŽNK Osijek HNTV, a kod veterana za naslov će se boriti IPA – Zagreb i Promotionplay veterani.

Dok se u Zagrebu tako održava Kutija šibica u Splitu se već  15. godinu zaredom održao malonogometni turnir “Četiri kafića – Memorijal Dina Petrinovića”, koji je i ove godine bio humanitarnog karaktera. Prihod je išao  u korist štićenika Centra Mir u Rudinama, koji su bili posebni gosti turnira. Momčad Tropica je postala pobjednik  15. malonogometnog turnira. Ona je u finalu pobijedila momčad Baolija 4:1. Po dva pogotka za pobjedničku momčad postigli su Marino Biliškov i najbolji strijelac turnira Tonči Kukoč dok je jedini strijelac za Baoli bio je Ante Rebić.

Trofej najboljeg igrača također je otišao u pobjedničku momčad u ruke Marka Livaje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.