Mandžukićev Juventus dovodi vrhunskog veznjaka za samo 20 milijuna eura

Mandžukićev Juventus dovodi vrhunskog veznjaka za samo 20 milijuna eura

Aktualni prvak Italije i finalist Lige prvaka Juventus na pragu je senzacionalnog transfera. Prema pisanju talijanskog tiska Blaise Matuidi, sjajni veznjak PSG-a, postati će novi igrač Juventusa i to za samo 20 milijuna eura.

Juventus je već potrošio 122 milijuna eura na pojačanja, no Bianconeri se ne žele zaustaviti na tome i napokon su spremni konkretizirati interes za Matuidijem. 30-godišnji Matuidi je ušao u zadnju godinu ugovora s Parižanima i očito PSG želi unovčiti veznjaka i za manju cijenu od onoga što on realno vrijedi. Najviše bi u tome mogao profitirati Juventus koji je do pred godinu dana nudio i 40 milijuna eura za reprezentativca Francuske, a sada bi ga mogao dobiti za polovicu od tog iznosa.

Najteži pregovori Juventus očekuju u razgovoru s zloglasnim agentom Minom Raiolom, koji će sigurno uz tako nizak transfer tražiti veću proviziju za sebe i igrača. Ukoliko Matuidi završi transfer u Juventus to će igraču biti prvi klub izvan domovine, budući da je prethodno nosio dres Troyesa, Saint-Ettiena i PSG-a. Također, nameće se pitanje kako će izgledati Juventus s Matuidijem, te se očekuje kako će se Francuz za minute boriti sa Samijem Khedirom i Claudijem Marchisijem.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.