Marca: “Benatia je igrao loptom!“, predsjednik Juventusa: “Collina navlači protiv nas“

Marca: “Benatia je igrao loptom!“, predsjednik Juventusa: “Collina navlači protiv nas“

Optužbe sa strane Juventusa, skrušene potvrde sudačkog previda madridskih medija.

Jedino nogomet može ponuditi onakvu dramu kakvu smo sinoć gledali na Santiago Bernabeu. Juventus je stvarao prilike, dominirao, imao 3:0, no onda se pojavio Michael Oliver i nepostojećim kaznenim udarcem presudio u korist Real Madrida.

Predsjednik Bianconera Agnelli nakon utakmice obrušio se na sudačku organizaciju na čelu s proslavljenim talijanskim sucem Collinom i pritom nije birao riječi:

“Postoje zemlje koje su uvele VAR prije više od godine dana, a taj proces se mora provesti i u europskim natjecanjima jer se ovdje odlučuje tko ide dalje, a tko ispada. Zaslužili smo barem produžetke, no škrtost i taština sudačkog genija Colline utječe na to da su mnoge pogreške napravljene upravo nauštrb talijanskih momčadi, vjerojatno samo kako bi pokazao svoju nepristranost“, izjavio je.

I sami madridski mediji prenose kako do kaznenog udarca nije smjelo doći. Tako španjolska Marca, novine tradicionalno okrenute prema Realu, ima svojeg analitičara, bivšeg suca Olivera Andujara, koji također smatra da kaznenog udarca nije bilo:

“Nije bilo dovoljno kontakta za najstrožu kaznu, a Benatia je i igrao loptom, prema tome, utakmica je trebala otići u produžetke“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.