Marca: Halilović bi također mogao profitirati odlaskom Xavija

Marca: Halilović bi također mogao profitirati odlaskom Xavija

Mladi hrvatski veznjak mogao bi biti unaprijeđen u najbolju momčad Barcelone...

Sve je bliže službeno obznanjivanje odlaska Xavija Hernandeza iz Barcelone. U katalonskom je klubu trenutačno sve podređeno tom događaju, a njime se najviše bave i španjolski mediji.

Žonglira se, naime, s imenima njegova potencijalnog nasljednika koji bi mogao stići i iz mlade momčadi, Barcelone B. U toj je priči i Alen Halilović, kojega novinari Marce ipak istču s velikim oprezom.

“Dva su igrača koja će profitirati odlaskom Xavija – Rafinha i Sergi Roberto, koji će sada biti prve zamjene Rakitiću, Busquetsu i Iniesti. Druge su dvije opcije Denis Suarez, koji igra na posudbi u Sevilli te Alen Halilović iz Barcelone B. Njih bi dvojica mogli biti prebačeni u sastav Barcelone, ali njihova bi uloga tada bila manja – osobito u Halilovićevu slučaju”, piše Marca.

Poznata je Barcelonina velika želja u dogledno vrijeme – Juventusovo ‘čudo’ Paul Pogba, koji je – pišu Španjolci – “veznjak s potpuno drukčijim karakteristikama u odnosu na Xavija, ali i nogometaš kojega Enrique posebno želi. Ipak, Pogba ovog ljeta, zbog Fifine kazne, sigurno neće pojačati Barcelonu”, zaključuje se.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.