Marca: Ivan Rakitić odlično bi se uklopio u Real kojega je vodio Jose Mourinho

Marca: Ivan Rakitić odlično bi se uklopio u Real kojega je vodio Jose Mourinho

Španjolski list navodi da su Kroos (Real) i Rakitić (Barcelona) sitgli u klubove s gotovo nemogućom misijom, zamijeniti Xavija i Xabi Alonsa koji su tvorili najbolju veznu liniju u povijesti Španjolske

Ivan Rakitić u dresu Barcelone i Toni Kroos u dresu Reala debitirat će u El Clasicu. Marca se posebno fokusirala na spomenuti dvojac koji igra važnu ulogu u svojim klubovima. Španjolski list navodi da je dvojac stigao u klubove s gotovo nemogućom misijom, zamijeniti Xavija i Xabi Alonsa koji su tvorili najbolju veznu liniju u povijesti Španjolske.

Kroos je imao otvoreni put odlaskom Alonsa, dok su mnogi upitno gledali na transfer Rakitića s obzirom da je Xavi ostao u Barceloni. Marca navodi da su Kroos i Rakitić drugačiji tip igrača, ali oboje sjajni. Njemački nogometaš je mašina, vrlo rijetko griješi u dodavanjima. Idealan za momčad koja ima igrače kao što su  Modrić, James Rodriguez i Isco.

Za Rakitića se navodi da odlično dribla što je prednost u tranziciji u napad. Rakitić je zabio dva gola dosad, Kroos se još nije upisao u listu strijelaca. Marca zaključuje da prema svemu prikazanom Kroos bi se sjajno snašao u Barceloni koju je vodio Pep Guardiola, dok bi Ivan Rakitić, s obzirom na karakteristike i igru, bio idealno rješenje za Real Madrid kojega je vodio Jose Mourinho.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.