Marin Šego seli u Francusku!

Marin Šego seli u Francusku!

Francuski Montpellier je osigurao usluge reprezentativne "jedinice" od sljedeće sezone

FOTO: IHF

Na predstavljanju novih igrača, francuski Montpellier je predstavio novo pojačanje na golu, hrvatskog reprezentativca Marina Šegu. Potpisao je trogodišnji ugovor, te će naslijediti na golu francuza Vincenta Gerarda koji seli u PSG.

Od sljedeće sezone, Montpellier će izgledati dosta drukčije nego ove sezone i čini se dosta jači. Uz Šegu, predstavljeni su Gilberto Duarte i Yanis Lenne iz Barcelone. Duarte je 28-o godišnji lijevi vanjski, dok je Lenne 22-o godišnje desno krilo, trenutno na posudbi u Aixu. Hugo Descat je lijevo krilo bukureštanskog Dinama, a Alexis Borges je kužni igrač Porta, te će se i oni pridružiti sljedeće sezone Šeginom novom klubu.

Trener Montpelliera, Patrice Canayer, izjavio je na predstavljanju igrača za Šegu:

“On je stalni igrač u Ligi prvaka, nastupao je za Kielce, Szeged, hrvatsku reprezentaciju…Šego je svjetska klasa koja jako dobro zna što može očekivati i kako igrati u Ligi prvaka. Kada se ukazala prilika, nismo niti trenutka dvojili o njegovom angažmanu”

Montpellier može svakako biti sretan zbog nedavnog produživanja ugovora važnim igračima. Ugovore su potpisali Valentin PorteDiego SimonetJonas Truchanovičius i Nikola Portner do lipnja 2022. godine, Kylian VilleminotJulien Bos i Melvyn Richardson do lipnja 2021. godine. Uz pridošlice i kostur ekipe, Montpellier je pokazao da sljedeće sezone misli jako ozbiljno.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.