Mario Ančić se vraća tenisu: Đokoviću će u Wimbledonu pomagati naš tenisač

Mario Ančić se vraća tenisu: Đokoviću će u Wimbledonu pomagati naš tenisač

Novak Đoković uz pomoć našeg Ančića napada još jedan Wimbledonski naslov.

Bivši hrvatski tenisač Mario Ančić (33)  bit će dio tima jednog od najboljih tenisača svijeta Novaka Đokovića. Popularni Nole zamolio je Ančića  da bude dio njegova tima u Wimbledonu. Ančić će s Andreom Agassijem pripremati trostrukog osvajača Wimbledona. Prenose Sportske novosti.

Ovom suradnjom Ančić i Đoković nastavljaju odlične odnose. Ovo nije prvi put da njih dvojica surađuju. Naime, bivši hrvatski tenisač i nekadašnji sedmi tenisač svijeta i Novak već su dva puta surađivali zajedno, Đoković je prije nekoliko godina bio gost na američkom sveučilištu Columbia dok je Ančić završavao doktorat. Đoković je pred više od tisuću studenata govorio  o svojim  životnim  iskustvima. Na US Openu  Mario je trenirao s Đokovićem prije finala sa Švicarcem Rogerom Federerom.

‘Imao sam isplanirani dolazak u Wimbledon, ali tek u drugom tjednu i to kao stručni komentator BBC-ja. No prihvatio sam Novakov poziv i morao otkazati posao s engleskom televizijom. Vidio sam da u prvom kolu igra protiv Kližana, a u njegovu dijelu ždrijeba je i Roger Federer’, rekao je Ančić za Sportske novosti.

Iako su mu mnogi predviđali sjajnu karijeru, Ančić je 2007. morao napustiti profesionalni tenis zbog  zdravstvenih problema.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.