Mario Cvitanović: Nadam se da ćemo primijeniti stvari s priprema

Mario Cvitanović: Nadam se da ćemo primijeniti stvari s priprema

Dinamo se nalazi u niskome startu te nestrpljivo čeka prvi zvižduk.

Mario Cvitanović spreman je za nastavak sezone te će otvaranje protiv Osijeka odgovoriti na mnogo pitanja. Kako se radilo ove zime, jesu li se pojačanja isplatila… Jednostavno rečeno – hoćemo li gledati ponovno poletan Dinamo na terenu? Mario Cvitanović u to nema sumnje te vjeruje da može ove sezone napokon srušiti momčad Zorana Zekića:

Čeka nas nastavak sezone i sigurno teška utakmica kao i svaka koja se odnosi na faktore na koje možemo i na koje ne možemo utjecati. Protiv prirode se ne možemo boriti, nadamo se da će teren biti dobar za igru, u suprotnom ćemo se morati adaptirati i boriti, spremni smo na to. Utjecati možemo na stvari na terenu, na našu prezentaciju, isticanje naših stvari koje smo uvježbavali i korigirali kroz pripreme. Nadam se da smo te stvari primijenili, dat ćemo sve od sebe, i da to pokažemo na terenu, od prvog do zadnjeg igrača koji je u našem kadru.”

O momčadi Osijeka je imao samo riječi hvale. Što je još važnije, Cvitanović nije htio preuzeti breme favorita:

“Osijek je ozbiljna momčad, imaju strukturu, fizionomiju momčadi i automatizme. Iskusna su momčad koja zna što želi i koja zna igrati na rezultat. Na nama je da svoju mladost i energiju usmjerimo da u svakoj utakmici idemo na pobjedu.”

Momčad je na okupu, svi su zdravi. Ili nisu?

“U Osijek putuju svi koji su zdravi. Fiolić i Sosa nisu stoposto spremni te njih dvojica neće konkurirati za utakmicu.”

Ukratko rečeno – Dinamo je spreman ponovno zakoračiti na blatnjavu pozornicu predstave HNL u proljeću.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.