Marko Pjaca na izlaznim vratima Juventusa

Marko Pjaca na izlaznim vratima Juventusa

Juventus je krenuo u ozbiljno jačanje kadra za novu sezonu, a najveće pojačanje dosadašnjeg prijelaznog roka za Bianconere je stiglo u vidu Douglasa Coste. Navedeni transfer sjajnog Brazilca znači loše vijesti za Marija Mandžukića i Marka Pjacu, no pogotovo se to odnosi na Pjacu koji se po povratku nakon teške ozljede nalazi u nezavidnoj situaciji u redovima akutalnog talijanskog prvaka.

No, završni udarac za Pjacine ambicije u Juventusu bi mogao biti veliki interes talijanskog kluba za uslugama Federica Bernardeschija. Talijanski reprezentativac je dugo na Juventusovom radaru i izvjesno je kako bi Fiorentinin igrač mogao postati ubrzo novo pojačanje Juventusa. Tim više što je Fiorentina izuzetno zainteresirana da Juventus u dogovor oko Bernardeschija ubaci Pjacu, odnosno da hrvatski nogometni reprezentativac krene u smjeru Firenze.

Navedeno bi Juventus vrlo lako mogao i prihvatiti budući da je i Massimiliano Allegri svjestan kako će mladi hrvatski nogometaš prilike dobivati na kapaljku. Konkurencija je u Juventusu strašna na obje krilne pozicije i na napadačkim mjestima, a dolaskom Bernardeschija Pjaca bi bio osuđen na klupu što svakako nije nešto što igraču u njegovim godinama treba.

Stoga je izvjesno kako će nakon jedne sezone napustiti redove Juventusa, a tek ostaje za vidjeti hoće li klub iz Torina Pjacu posuditi ili odmah prodati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.