Marko Pjaca ponovno potrgao ligamente koljena!

Marko Pjaca ponovno potrgao ligamente koljena!

Nastavlja se peh za hrvatskog reprezentativca

Sreća nikako da se osmjehne Marku Pjaci. Stižu vijesti iz Firence kako je hrvatski reprezentativac ponovno potrgao ligamente desnog koljena i čeka ga operacija. Ista je to ozljeda koju je Marko zadobio u ožujku 2017. godine na prijateljskoj utakmici protiv Estonije.

Pjaca će prvo morati otići na pregled kod specijalista, nebi li se utvrdilo kako liječiti ozljedu, no operacija je nezaobilazna što znači da će Marko izbivati s travnjaka barem šest mjeseci.

Novi je to udarac u karijeri ovog 23-godišnjeg Hrvatskog reprezentativca, koji je u ljeto 2016. godine za 22 milijuna eura napustio Dinamo i prešao u Juventus. Iako dočekan s optimizmom i veseljem u novom klubu, nikada nije uhvatio kontinuitet igara. Prvo ga je spriječila upala fibule, zbog čega je morao pauzirati dva mjeseca odmah po dolasku u Juventus.

Nakon povratka na teren, činilo se kako će Pjaca ipak dočekati priliku kod Masimilliana Allegria i sve češće se pojavljivao u sastavu ‘Stare dame’. No tada je uslijedila utakmica protiv Estonije, gdje je sada već prvi puta Marko potrgao ligamente desnog koljena.

Od posljedica spomenute ozljede oporavljao se skoro godinu dana, a onda je po povratku na terene uslijedila posudba u Fiorentinu. U 19 natupa ove sezone u dresu ‘Viola’ nije se baš naigrao. Ubilježio je po pogodak i asistenciju, većinom ulazeći s klupe. Nešto više o sudbini srebrenog reprezentativca Hrvatske ćemo saznati sljedećih dana, a nadajmo se najboljim mogućim vijestima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.