Marko Popović: “Dobre dvije pobjede, ali najbitnije tek slijedi”

Marko Popović: “Dobre dvije pobjede, ali najbitnije tek slijedi”

Hrvatska košarkaška reprezentacija slavila je i u drugom susretu jakog turnira u Francuskoj, s 82:80 bolji su bili od reprezentativaca Litve.

Povratnik u reprezentaciju, 35-godišnji Marko Popović na utakmici s Litvancima na terenu je proveo 20 minuta i upisao tri koša: “Dobro je, dvije pobjede. Najbitnije je da se trenira, rezultat nije važan i bitno je, da smo imali rotaciju, da su svi osjetili igru i da smo se uveli polako. Preostaju nam još četiri utakmice, da se uigramo do Europskog prvenstva i onda slijedi ono najbitnije.” najavio je iskusni reprezentativac odlazak na Euro smotru.

“Zaslužena pobjeda, vodili smo 40 minuta. Na kraju je utakmica bila zanimljiva, prije svega zbog naših grešaka. Obje utakmice vrlo pozitivno ocjenjujemo, došli smo do važnih saznanja i smatram, da će nam pomoći u pripremama pred europsko prvenstvo.” osvrnuo se na predstave na jakom turniru u Francuskoj pomoćni trener Ivica Skelin.

Reprezentacija Hrvatske nastavlja s pripremama na EuroBasket, te će u Opatiji od 12. do 14 kolovoza sudjelovati na  HEP Međunarodni turnir Opatija 2017, a na turniru će odmjeriti snage s reprezentacijama Slovenije i Ukrajine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.