Marko Šimić puca po Indoneziji, Bešiktaš zainteresiran

Marko Šimić puca po Indoneziji, Bešiktaš zainteresiran

Zbog odličnih nastupa u indonezijskoj Persiji, Marko je mnogim azijskim klubovima „upao u oko“ - uključujući turskog velikana.

Potražnja za hrvatskim napadačem Markom Šimićem sve je veća. Zbog odličnih  nastupa u indonezijskoj Persiji, Marko je mnogim azijskim klubovima „upao u oko“. Interes se pojavio i u turskim klubovima – uključujući i veliki Bešiktaš.

Marko je nakon Dinama, Lokomotive i nekoliko azijskih klubova stigao u Persiju Jakartu u prosincu 2017. Od tada je pospremio 20 lopti u mrežu u 15 utakmica. Odlični nastupi u zadnje vrijeme dodatna su motivacija za klubove koji su u utrci za 30-godišnjim Markom. Naime, u utakmici azijskog kupa, prije nekoliko dana Persija je pobijedila Johor Darul Ta’zim s 4:0 – za sva četiri gola zaslužan je upravo Hrvat koji je tada proglašen i igračem tjedna. Nešto kasnije, Markova Persija pobjeđuje Tampines Roverse s 4:1 gdje je sudjelovao s tri pogotka.

Turski mediji javljaju da njihov aktualni prvak i trenutno drugoplasirani u turskoj Süper Lig, veliki Bešiktaš, pomno prati Marka Šimića. Nema službenih potvrda o ponudi, no, tvrde da Bešiktaš nije zadovoljan učinkom napadača te da su pojačanja itekako dobro došla. Marko zaključuje kako se ne želi zamarati pričama i ponudama koje nisu službene. U Jakarti mu je savršeno i sve ide po planu pa će morati dobro razmisliti prije nego što napusti Indoneziju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.