ATP Beč: Mate Pavić u polufinalu!

ATP Beč: Mate Pavić u polufinalu!

Mate Pavić i Oliver Marach slavili su u meču četvrtfinala protiv Santiaga Gonzaleza i Julia Peralte s 2:1 u setovima.

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Austrijanac Oliver Marach plasirali su se u polufinale parova ATP turnira u Beču nakon što su svladali meksičko-čileansko kombinaciju Santiago Gonzalez i Julio Peralta s 6:4, 3:6 i 10:3.

Mate Pavić i Oliver Marach već u prvom gemu oduzimaju početni udarac protivnicima za vodstvo 1:0. Do kraja seta sačuvali su gemove na svojim servisima i zaključili prvi set sa 6:4.

U drugom setu Santiago Gonzalez i Julio Peralta se vraćaju u meč. U osmom gemu rade ‘break’ na servisu austrijsko-hrvatske kombinacije za vodstvo 5:3 te osvajaju sljedeći gem na svom servisu za 6:3.

U trećem setu Pavić i Marach su odigrali fantastično pritom izgubivši samo jedan poen na svom servisu, dok su Meksikanac i Čileanac izgubili čak četiri poena na svom servisu. Treći set su naš tenisač i Austrijanac zaključili s 10:3 i tako osigurali ukupnu pobjedu i plasman u polufinale turnira.

Za finale će se boriti protiv brazilsko-američke kombinacije Marcelo Demoliner i Sam Querrey, koji su u svom meču četvrtfinala slavili protiv Amerikanaca Boba i Mikea Bryana, drugih nositelja turnira, s 2:1 u setovima (6:3, 3:6 i 10:8).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.