Medveščak kao Barcelona: KHL kaznio Medvjede

Medveščak kao Barcelona: KHL kaznio Medvjede

Medveščak neko vrijeme neće moći kupovati igrače...

Vodstvo KHL-a odlučilo je žestoko kazniti zagrebački Medveščak zbog duga od četiri milijuna kuna, odnosno 600 tisuća dolara, koji još iz prošle sezone ‘vuku’ prema dvanaestorici svojih igrača.

U istom ‘košu’ našla su se još tri kluba – Admiral, Sibir i Slovan, a prema odluci vodstva lige od 1. studenoga 2015. godine ti će klubovi imati zabranu dovođenja novih igrača. “Zabrana je nastala zbog nepoštovanja rokova isplate dugova igračima i trenerima iz prošle sezone”, stoji, između ostaloga, u priopćenju.

Glasnogovornik medvjeda Ranko Vučinić potvrdio je sankcije, ali i istaknuo da je Medveščak sada klub koji redovito izvršava svoje obveze. “Prema pravilniku, liga nas može kazniti za mnoge stvari – lošu rasvjetu, slabu sigurnost u dvorani, neodazivanje igrača na razgovor s medijima i slično, stoga je logično da je tu i nerazriješen odnos s igračima. No, za sada se ne razgovara o kaznama. Jedina moguća promjena koja iz toga spora može proizaći jesu drukčiji način i rokovi vezani uz transfere igrača u Medveščak i iz njega”, kazao je Vučinić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.